top of page

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

11.11.2014

Μια εξωτερική συμβουλευτική επιτροπή ρυθμίστηκε από την έναρξη του έργου σε κάθε εταίρο χώρα, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού προγράμματος υψηλής ποιότητας. Οι επιτροπές αυτές διαμορφώθηκαν για τη διασφάλιση της ποιότητας των τελικών προϊόντων που θα αναπτυχθούν στα πλαίσια του έργου ICT Εntrepreneur.

Κάθε εταίρος επέλεξε περίπου 5-6 άτομα από τη χώρα του για να διαμορφώσει την εξωτερική συμβουλευτική επιτροπή. Τα άτομα αυτά διαθέτουν εμπειρία στην αξιολόγηση και στα μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας. Ο σχηματισμός της συμβουλευτικής επιτροπής σε κάθε χώρα είναι αναγκαίος για την ομαλή διεξαγωγή του έργου και τη σωστή ανάπτυξή του, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι διαδικασίες και οι πολιτικές, που διευκολύνουν την παραγωγή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας, ακολουθούνται με συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

Οι εξωτερικές συμβουλευτικές επιτροπές θα συνεργάζονται στενά με την κοινοπραξία των εταίρων έχοντας καθαρά συμβουλευτικό ρόλο. Κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου, θα συμμετάσχουν σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του προγράμματος αξιολογώντας και αναθεωρώντας τα τελικά προϊόντα, και προτείνοντας λύσεις και μεθόδους. Κατά συνέπεια, η συμβολή τους και οι προτάσεις τους θα διασφαλίζουν ότι η ποιότητα και τα υψηλά δεδομένα της ερευνητικής πρακτικής της κοινοπραξίας διατηρούνται σε όλη τη διάρκεια του έργου. Η βασική τους συνεισφορά ωστόσο, έγκειται στην προστιθέμενη αξία που θα σημειώνεται στα αποτελέσματα της έρευνας και στα τελικά προϊόντα, μέσα από την καθοδήγηση και τον συμβουλευτικό τους ρόλο.

Please reload

Οι ειδήσεις μας στο Facebook
Please reload

Τελευταίες Ειδήσεις
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
bottom of page