top of page

Πρόγραμμα Κατάρτισης για Μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις χειροτεχνίας και αγροτουρισμού στην Κύπρο

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και η εταιρεία GrantXpert Consulting προσκαλούν μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του αγρο-τουρισμού ή αναπτύσσουν προϊόντα αξιοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους,να παρακολουθήσουν το ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ που θα διοργανώσουν.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τα μέλη μίας οικογενειακής επιχείρησης να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητές τους ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν και να εξελίξουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις τους.

ΗΜΕΡΑ: 15 & 16 Φεβρουαρίου 2018

ΩΡΑ: 09:00 – 15:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης Λάρνακας

Στα πλαίσια του διήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και μαθήματα από ακαδημαϊκούς εγνωσμένου κύρους αναφορικά με μια πληθώρα θεμάτων που αφορούν τις οικογενειακές επιχειρήσεις:

· οικογενειακή επιχειρηματικότητα και διαδοχή

· χάραξη στρατηγικής

· ανάπτυξη καινοτομιών

· προώθηση έξυπνου marketing

Επίσης, όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν πιλοτικά τη διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του έργου ARTISAN, να μελετήσουν περιπτωσιολογικές μελέτες (video case studies) οικογενειακών επιχειρήσεων από 5 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες και να λάβουν σημαντικές γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην αναθεώρηση του επιχειρηματικού τους πλάνου καθώς και στην εξέλιξη της οικογενειακής τους επιχείρησης.

Στα πλαίσια του προγράμματος μπορούν να παρευρίσκονται τόσο ιδρυτικά/παλαιότερα και νεότερα μέλη οικογενειακών εταιρειών.

Για την παρακολούθηση του προγράμματος ΔΕΝ υπάρχει κόστος συμμετοχής!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο!

Εάν είστε μέλη οικογενειακής επιχειρήσεις και επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή είτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με:

κ. Κωνσταντίνο Μελά στο email: kmelas@uclan.ac.uk και στο τηλέφωνο 24-694076

ή με το καθ. Πανίκκο Πουτζιουρή στο email: ppoutziouris@uclan.ac.uk


Recent Posts
Share this article

Artisan Online

Training Platform

bottom of page